Contactgegevens

Moritz aan Zee
Ketelduinweg 1
1755 ND Petten
T 0226 38 19 93
E info@moritzaanzee.nl
I www.moritzaanzee.nl

Makreelrook-demonstraties

zondag 24 april 2016 Moritz aan Zee presenteert makreelrook-demonstraties. Bekijk hoe de experts makreel roken, ruik de heerlijke geur en proef een hapje. De demonstraties starten op de verschillende data om 12.00 uur. Vanaf 15.00/ 16.00 uur kunt u een hapje proeven van de vers gerookte makreel. Data Het eerste makreelrook-evenement vindt plaats op donderdag 5 mei in combinatie met een optreden van smartlappenkoor 'De Laatste Druppel' (live muziek vanaf 14.00 uur). Loopt u dan ook door naar de grote kofferbakmarkt in het centrum van Petten (vanaf 09.00 uur)? De volgende demonstraties vinden plaats op 15 mei (ook jaarmarkt), 28 mei, 9 juli en 6 augustus.

Lees meer ›

img2

Moritz: zeven dagen per week open

woensdag 16 maart 2016 De lente begint en de zomer komt eraan. Daarom is Moritz aan Zee vanaf vrijdag 30 maart zeven dagen per week geopend vanaf 11.00 uur. De ruime openingstijden 'lopen' tot half oktober 2019 .

Lees meer ›

Moritz aan Zee Petten

Pasen vieren bij Moritz

woensdag 16 maart 2016 Wilt u de paasdagen doorbrengen in Petten en genieten van de prachtige natuur in de kop van Noord-Holland? Vanuit uw appartement van Moritz aan Zee loopt u zo het gezellige dorp Petten binnen en geniet u van het strand en de zee. Nieuwsgierig? De appartementen van Moritz zijn onlangs opgeknapt en gemoderniseerd en daardoor nog mooier geworden. Online de beschikbaarheid tijdens de paasdagen checken? Dat kan in de bezettingskalender van Moritz. De links vindt u op onze webpagina Appartementen .

Lees meer ›

DSCN0056

Vakantie vieren bij Moritz, appartementen vrij

woensdag 16 maart 2016 Wilt u een of meerdere dagen genieten van zon, zee, strand, duinen en Moritz? De appartementen van Moritz aan Zee in Petten zijn ook voor u beschikbaar. Meer weten? Check dan online de beschikbaarheid van onze appartementen in de bezettingskalender op de webpagina  Appartementen . Uiteraard kunt u Moritz ook bellen of mailen.

Lees meer ›

appartementen slider foto 6_nieuw

Bingo tijdens zomerseizoen

woensdag 16 maart 2016 Een nieuwsbericht om BINGO bij te roepen! Ook deze zomer kunt u gezellig meedoen aan het bingospel bij snack- en visrestaurant Moritz aan Zee in Petten. De volgende bingo-data staan in de Moritz-agenda genoteerd, namelijk 13, 20 en 27 juli en 3, 10, 17 en 24 augustus. Doet u mee, dan maakt u de bingo-avonden nog gezelliger. Bovendien maakt u kans op leuke prijzen. Het bingospel begint elke bingo-woensdag om 20.00 uur.

Lees meer ›

appartementen-slider-foto-6_nieuw-402x269

Nieuw: bezettingskalender

maandag 2 november 2015 Online de beschikbaarheid van onze appartementen checken? Dat kan sinds kort via deze website. Bent u benieuwd op welke data de appartementen van Moritz aan Zee nog vrij zijn? Bekijk dan onze bezettingskalender op de webpagina ' Appartementen '. Uiteraard kunt u Moritz ook bellen of mailen.

Lees meer ›

Screen Shot 2015-11-02 at 13.57.10

Evenementen in donkere dagen

maandag 2 november 2015 Een klaverjasdrive en Kersbingo bij Moritz. Zet u het in uw agenda? De Klaverjasdrive staat gepland op 7 november 2015 en de Kerstbingo op 12 december. De donkere dagen staan voor de deur, maar bij Moritz aan Zee blijft het licht branden! Doet u mee? Meer weten? Kijk dan in onze evenementen-kalender .

Lees meer ›

kerst bingo

Appartementen vrij deze zomer !

donderdag 30 juli 2015 Zin om in Petten een weekend of uw vakantie door te brengen? In de laatste week van augustus en begin september hebben wij nog  appartementen vrij. Wist u dat... onze appartementen nog mooier zijn geworden? Wij hebben vorige jaar de keukens van onze appartementen geheel gerenoveerd. Dat betekent een nóg aangenamer verblijf bij Moritz aan Zee. Nieuwsgierig naar de verhuurmogelijkheden? Bekijk dan onze webpagina 'Appartementen '. Of neem contact op.

Lees meer ›

appartementen slider foto 5_nieuw

Verse mosselen

donderdag 30 juli 2015 Zin in mosselen? Moritz aan Zee heeft sinds vorige week verse mosselen in huis! Komt u ze proeven? U bent hiervoor van harte uitgenodigd in het restaurant in Petten.

Lees meer ›

Screen Shot 2015-07-30 at 12.18.28

Activiteiten-kalender Moritz

vrijdag 20 maart 2015 De lente is begonnen! Dat betekent dat ook Moritz aan Zee zich van zijn zonnigste kant laat zien. Hierbij horen niet alleen ruime openingstijden; Moritz aan Zee organiseert verschillende leuke activiteiten. Wat te denken van klaverjasdrives? De eerste klaverjasdrive staat op 25 april op de Moritz-kalender. Ook staat een serie bingo-avonden in juli en augustus op het programma. Heeft u zin om mee te doen? Schuif gerust aan voor de bingo, inschrijven is niet nodig. Een andere populair agendapunt is de kofferbakmarkt. Deze vindt plaats op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) in het centrum van Petten. Moritz aan Zee krijgt

Lees meer ›

klaverjas-2013-04-2